D3 Enòlegs Rosat

11,95 €
Impuestos incluidos

D3 Enólogos Rosado es un vino Elaborado con un 60% de Prieto Picudo y un 40% de Tempranillo, es un vino rosado afrutado, con una acidez muy equilibrada y con mucha personalidad. En boca tiene buena intensidad y gran elegancia, con un final de boca suave, redondo equilibrado y persistente.

Recomendamos abrir la botella unos 10 minutos antes de consumirla.

Otras DO
Cantidad

D3 Enólogos Rosado
Elaborado con un 60% de Prieto Picudo y un 40% de Tempranillo, es un vino rosado afrutado, con una acidez muy equilibrada y con mucha personalidad.

Procedente de viñedos de más de 40 años emparrados a una altitud de 770 metros en la zona de Benavente. En el proceso de elaboración se provoca una micro-maceración con sangrado de lágrima y fermentación controlada a unos 14ºC. Posteriormente, se aplica un removido sobre sus lías finas durante más de 3 meses. Esto nos permitirá obtener densidad y cuerpo. Obtendremos un vino rosado con una longevidad en torno a los 2 años.

Nota de cata del vino rosado D3 Enólogos:
Vista: Color rosado intenso
Nariz: Aromas alegres y potentes a frutas rojas y flores azules
Boca: Buena intensidad y gran elegancia, con un final de boca suave, redondo equilibrado y persistente.

Temperatura de consumo: 6-8ºC.
Graduación alcohólica: 13% vol.
Producción limitada
Recomendamos abrir la botella unos 10 minutos antes de consumirla.

Maridaje: Carne blanca, Pasta, Pizzas gourmet

Gran anyada: un somni fet realitat
Gran Anyada neix l’any 1997 de la mà de 2 enòlegs inquiets i desperts, enamorats del bon vi i del bon saber fer: en Marià Bigordà pare i en Marià Bigordà fill. Junts, decideixen fer projectes propis aprofitant la infraestructura de cada celler,  tant a la vinya com a les instal·lacions del cellers. 

Als Marians els emocionen els projectes diferents i exclusius. La seva religió és no fer un producte més, sinó anar amassant, a poc a poc, cada projecte, cada terrer, cada collita i cada procés d’elaboració. Aquesta implicació minuciosa des del minut 0 els permet obtenir com a resultat uns vins i uns caves diferents, d’aquells que no se’n troben. 

22 projectes en 15 zones 
Actualment treballen en 22 projectes diferents repartits en 15 zones diferents de la península. No es deixen endur pel prestigi d’una DO o d’un celler, senzillament observen la vinya i el terrer, i a partir d’aquí comencen a treballar en el que acabarà sent un vi o un cava excepcional. 

El terrer i el cep 
Parteixen del terrer, busquen un bon terreny ja plantat de vinya i a partir d’aquí inicien el que acabarà sent el vi creat i elaborat pels Bigordà. Busquen ceps diferents, com ara un Samsó del Montsant que tingui un petit rendiment i per tant una molt bona qualitat, o un Verdejo fora de la DO, d’un terrer amb unes característiques molt concretes, encara que tingui un un rendiment per hectàrea més baix del que és habitual. O un Chardonnay o una Garnatxa que et deixen en “fora de joc” per la seva qualitat a la vinya, o un cava en què el carbònic “fa la migdiada” a l’ epiteli de la llengua… En definitiva, van a contracorrent, i quan tothom busca més producció per hectàrea, ells ens busquen menys, perquè saben que en el pot petit hi ha la bona confitura. 

Produccions limitades 
Treballen sempre des del sentiment i la passió, amb sensibilitat per la terra i per la natura però també per les persones i pels materials. No busquen en qualsevol cas, grans volums ni de productes ni de persones,  i molt menys de ventes. La seva màxima és no fer mai projectes que superin les 2.500 ampolles, i per això no venen a l'engròs, sinó que treballen amb petits clients, sovint clients finals, que comprenguin el seu projecte i el sàpiguen valorar com ells ho fan. 

Exclusivitat
No trobareu cap dels seus productes en les botigues. Només podreu tastar-los a restaurants de qualitat, com ara a Can Jubany, a la Fonda Xesc, als Casals, a l’Skina o a Clos Madrid entre d’altres. O al Celleret de la Marta, és clar! ;-)


99 Artículos

Referencias específicas